Nieuws

Klaas van de Groep, 1987.

Houdt van:

  • FOOD
  • ROCK&ROLL
  • NIEUWE TRENDS

Over de chef

Ik, die stoere jongen met al die tattoos, begon mijn culinaire reis in de keuken van mijn oma. Daar werd eten en koken mij met de paplepel ingegoten. In 2004 heb ik deze passie om weten te zetten in een professionele carrière als chef-kok. Een chef-kok met lef! Ik creëer de meest spannende gerechtjes, waar…

Meest gelezen Knife

Kelner en koks

15/05/2017

Kelners en Koks

De mensen die mij kennen weten dat ik groot fan ben van eten en drinken. Ik kook met liefde en lef, en zoek altijd een toffe wijn/spijs combinatie! Sinds ik…

Lees meer
asian cuisine

19/09/2017

Asian Cuisine

waar je écht moet hebben gegeten! Na mijn reis door Zuidoost-Azië is er een voorliefde ontstaan voor de Aziatische keuken. De moeilijkheidsgraad zit hem in de juiste combinatie van de…

Lees meer
proppert en proppert

15/05/2017

Proppert en Proppert

Het is zondagochtend. Ik word moe wakker, maar voldaan. Wat een week! Zoveel blije gasten weer die hebben genoten van Kitchen klaas! Daar wordt ik blij van en dat geeft…

Lees meer

Zoek per categorie:

Meer nieuws Knife

asian cuisine

19/09/2017

Asian Cuisine

waar je écht moet hebben gegeten! Na mijn reis door Zuidoost-Azië is er een voorliefde ontstaan voor de Aziatische keuken. De moeilijkheidsgraad zit hem in de juiste combinatie van de…

Lees meer
Kelner en koks

15/05/2017

Kelners en Koks

De mensen die mij kennen weten dat ik groot fan ben van eten en drinken. Ik kook met liefde en lef, en zoek altijd een toffe wijn/spijs combinatie! Sinds ik…

Lees meer
proppert en proppert

15/05/2017

Proppert en Proppert

Het is zondagochtend. Ik word moe wakker, maar voldaan. Wat een week! Zoveel blije gasten weer die hebben genoten van Kitchen klaas! Daar wordt ik blij van en dat geeft…

Lees meer
culinaire vrienden

15/05/2017

Culinaire vrienden

Het is weer tijd om op stap te gaan met mijn culinaire vrienden! Samen met Sjors, Wouter, Bart, Patrick en Jeff. Deze gasten heb ik leren kennen tijdens mijn werkzaamheden bij…

Lees meer
Food en Rock&Roll
Vragen? Live Chat

0000